kkos

WIE ZIJN WIJ?
Chiro KKOS is één van de 10 jeugdbewegingen die de gemeente Asse rijk is. KKOS staat voor ‘Klein Krokegem Op Stap’ en is, zoals de naam het zegt, actief in Krokegem. De KKOS bestaat intussen reeds 37 jaar en daar zijn we fier op. Dit werkjaar telt onze jeugdbeweging een 17 koppige leidingsploeg.

WAT DOEN WIJ?
Als jeugdbeweging heet de KKOS alle kinderen tussen 6 en 18 jaar welkom op zondagnamiddag. Een leuke mix van spel, sport, knutselen en kokkerellen staat er telkens weer op het programma. Op deze manier kan je zelfs in het weekend samenkomen met vrienden of in contact komen met leeftijdsgenoten.

Naast de zondagen organiseert de KKOS ook tal van activiteiten en zijn we met veel plezier aanwezig op evenementen die van de gemeente uitgaan. Zo kan je ons steunen op ons jaarlijks etentje, dans je je heupen los op ‘Shake Your Hoola’ (onze aspi-fuif) en trotseer je het zand op ons alom bekende beachvolleybaltornooi. Verder neemt de KKOS ook deel aan de autoloze zondag, de Hopduvelfeesten en de Assesse Kerstmarkt.

Eén keer per jaar verlaten we voor 10 dagen onze vertrouwde stek in Krokegem en gaan we op kamp. Meestal gaat het kamp door van 1 t/m 11 augustus. Om de vijf jaar steken we zelfs de grenzen over en gaan we met de oudste groepen op buitenlands kamp. In 2016 trekken we opnieuw naar het buitenland.

WAAR KAN JE ONS VINDEN?
De KKOS vind je terug in de Oude Dendermondsebaan, naast de Gemeentelijke basisschool in Krokegem. Maar is ook bereikbaar langs het kerkplein aan de Dendermondsesteenweg. Na jaren van ongeduldig wachten, namen we in januari 2011onze intrek in onze nieuwe jeugdlokalen.

WANNEER?
De KKOS gaat door op zondag van 14u tot 17u30. De juiste data en andere info worden geregeld meegedeeld in ons eigen tijdschrift, het ‘KKOSserken’ en vind je ook terug op deze website. In augustus wordt het werkjaar afgesloten met het KKOSkamp.

Meer info op de KKOS-site: http://www.kkos.be/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *